Alidé Sans en concert at Celtic Bar Girona

DirecciónCarrer Riu Güell num. 1
MunicipalidadGerona
?Lugar?CELTIC BAR GIRONA
ProvinciaGerona (GI)
Fecha07/04/2018
Hora19:00
CategoríaEventos Musicales
Página Facebook

Carrer Riu Güell num. 1
Gerona
CELTIC BAR GIRONA
Gerona (GI)
Tel 2018-04-07
Categoria Eventos Musicales


DISSABTE 7 D'ABRIL A LES 19.30h Continuem el cicle #DESCONCERS. . Aquest cop ens visita a la capital gironína la cantant Aranesa Alidé Sans - Oficiau per presentar-nos el seu nou treball HENERÈCLA i interpretar-nos les seves cançons banyades amb ritmes reggae, soul, rumba.. PRESENTACIÓ OFICIAL **Henerècla** Una ventada indomable d’aire fresc baixa de les muntanyes de la Val d’Aran per abraçar l’escenari. A la carta, Alidé Sans (veu, acordió diatònic i guitarra) i Paulin Courtial (guitarra i percussions) porten sinergia artesana i electro-acústica entre dues llengües: música i occità-aranès. Amb l’estrena de “Henerècla” (Hètaman, 2018), l’espurna dels ritmes càlids i instintius pren la sala per deixar anar, al natural, una creació feta des de l’apoderament propi de l’artesà que treballa amb cura la seva obra única.


El cor al ventre, Alidé escriu, composa i interpreta les seves pròpies cançons des de ben jove. Ens ofereix música universal (reggae, soul, rumba, etc.) amb arrels araneses. A l’escenari, determinació i temperament s’acompanyen d’una guitarra, acordió o piano, tot dibuixant-nos algunes situacions de la nostra realitat quotidiana i fent-nos reflexionar sobre diferents aspectes de nosaltres mateixos, i de la societat, amb una barreja de frescor, vitalitat, força i innocència pròpies d’una jove, crescuda entre muntanyes. Una veu que despunta lliure, amb una energia indomable, i en occità (aranés). Per a aquesta ocasió, es presenta en format duo, al costat del guitarrista de Llenguadoc Paulin Courtial, amb qui treballa des de la tardor de 2015.

Professor de guitarra a la regió de Tolosa i graduat superior en guitarra clàssica, forma part de la nova generació d'artistes que operen en diversos camps musicals. Caracteritzat per una actitud força activa en la música contemporània, aporta el seu toc personal a la música d’Alidé a través d’un so modern i una tècnica depurada. De tot això en resulta una forta connexió arrelada en les seves dues llengües comunes, l’occità i la música. Obertura de portes:18:30h Inici concert:19:00h ENTRADA ANTICIPADA (inclou cervesa/refresc) 7€ ENTRADA TAQUILLA (inclou cervesa/refresc) 9€ RESERVA LA TEVA ENTRADA / TAULA: www.celticbargirona.com reserves@celticbargirona.com o al 615908236 Aforament liimitat. C/ Riu Guell 1 Girona Tota la informació: www.celticbargirona.com

Comments
Heu vist el nou videoclip d Alidé Sans - Oficiau? Aquesta cançó i moltes altres les podreu sentir el dissabte 7 d'Abril a la presentació de Henerècla a Girona.

➡️Reserva la teva entrada i la taula: 615908236

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P3