Bateig de submarinisme

Direcciónc. Joan Maragall 4
MunicipalidadPalafrugell
?Lugar?Divingmania Palafrugell
ProvinciaGerona (GI)
Fecha07/05/2017
Hora09:00
CategoriaEventos
Página Facebook

c. Joan Maragall 4
Palafrugell
Divingmania Palafrugell
Gerona (GI)
Tel 2017-05-07
Categoria Eventos


Bateig de busseig programat per el grup "Caminants" Apunteu-vos en modo "asistire" els que hagueu contractat el bateig, siusplau. El bateig consisteix a fer una immersió supervisada. És farà un breafing previ a la immersió per aprendre tot allò que calgui, ens equiparem i anirem a l'aigua on ens submergirem a una fondària de -1.5 mtrs. Respirarem una estona del regulador i ja "A bussejar""" Els participants gaudiu d'un codi de descompte proporcionat al grup de "Caminants" o al propi grup de "Batejos Caminants" e inclou un reportatge fotogràfic que es pujarà a Facebook perquè ús pugueu descarregar les fotos que vulgueu. Inclou tot el material necessari i la assegurança obligatòria. És una activitat per tots el públics i edats, si bé cada escu ha de ser conscient de les seves limitacions.


Els nens menors de 14 anys, hauran d'anar acompanyats de familiars o amics de la família. És imprescindible saber nadar (sembla obvi, però si ho dic és per alguna cosa.. XD), i es prega puntualitat. El lloc de reunió serà a Palamós, mes endavant posaré la ubicació. El bateig s'ha d'abonar abans. Es pot apuntar tothom qui vulgui, però només es comptarà per al bateig a aquells participants que hagin reservat el bateig. http://www.divingmania.es/padi/bautizo-buceo/bautizo-buceo-p-10509.html El màxim de participants per grup serà de 5 persones, si s'apunten més participants s'hauran de fer dos grups (un a les 9:00h i un altre a les 12:00h... o a les 16:00h). Es mantindrà l'ordre de reserva. Aniré apuntant els participants en ferm perquè ens fem una idea de la disponibilitat.

I si algú preferís fer-ho un altre dia, que em contacti i es crea un esdeveniment nou. Va doncs, apunteu-vos i som-hi. . . .

Comments
Gràaaaacies Jaume, però no puc venir pk treballo.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P3