Cabarrr-Et Gal脿ctic dad脌. JAZZ Manouche JAM!

Direcci贸ncalle ferlandina 29, delante del MACBA
MunicipalidadBarcelona
?Lugar?LaRubia
ProvinciaBarcelona (B)
De fecha30/03/2018
A fecha31/03/2018
Hora13:00
CategoriaEventos
P谩gina Facebook

calle ferlandina 29, delante del MACBA
Barcelona
LaRubia
Barcelona (B)
Tel 2018-03-30
Categoria Eventos


el CabarrrrET galactic dad脌 茅s un divertimento suigeneris fruit del j贸c c贸smic dels seus cocreadors que amb amor i imaginaci贸 us volem teletransportar a una dimensi贸 desconeguda on l humor sigui l' eix transversal, on la m脿gia d麓aprop, la m煤sica i la poesia tinguin lloc. Mirarem de no perdre el comp脿s, estem conjurats en contra de la normalitzaci贸 i banalitzaci贸 de la vida ...........ara que s麓apropa el bon temps naltros li posem sol-fa. com deia aquell, sorpresas te d脌 la viD脿dad脿....ai dios. . ens iluminarem, i ens menjarem la orella amb la calma....podeu venir i disfrutar dels happenings a la terraCa, del tarot marsell茅s, magia blanca i l' humor negre...tenim gazpacho, v铆 del b贸, samfaina i croquetes...aqu铆 la nouvele cusine catalan tindr脿 lloc; carxofes , figues d麓un altre paner i cous cous amb orelles de burro.


. La Pablo L脰pez kerouaks band son...4 m茅s els amics sorpresa. . pablo L贸pez, guitarra. Fede Fiore, gutarra manouche. Dimitri Skidanov, contrabaix. . Alexey Bayuchk, trompeta. que ha de ser del globo de una 茅poca sin reyes? que ha de ser de los reyes en una 茅poca sin globo?

Comments
LaL贸pez kerouaks band son 4 mes els amics sorpresa. . L贸pez, guitarra. Fede Fiore, gutarra manouche. Dimitri Skidanov, contrabaix. . Alexey Bayuchk, trompeta.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1