Cingles de Riells (Vallès Oriental)

DirecciónCarrer dels Jocs Florals 51
MunicipalidadBarcelona
?Lugar?UEC Sants. Unió Excursionista de Catalunya-Sants
ProvinciaBarcelona (B)
Fecha08/04/2018
Hora07:00
CategoriaEventos
P√°gina Facebook

Carrer dels Jocs Florals 51
Barcelona
UEC Sants. Unió Excursionista de Catalunya-Sants
Barcelona (B)
Tel 2018-04-08
Categoria Eventos


Sants Camina. Ben a prop de Barcelona tenim un espai espectacular de cingleres, engorjats i salts d'aigua que sovint oblidem. Aquest lloc són els Cingles de Riells o, com és més conegut, Sant Miquel del Fai. Itinerari: Barcelona, Riells del Fai, Barcelona. Ruta a peu: Riells del Fai, Grauet Traver, Grau Mercader, Castell de Bertí, St. Pere de Bertí, L'Ullar, St. Miquel del Fai, Molí de la Madella, La Pineda, Riells del Fai. Desnivell: + 600 m. / -600 m. Distància:14 Km. Temps: 5 h. Dificultat: Fàcil Arribada prevista a Riells del Fai: 16 h. Arribada prevista a Sants: 18,30 h. aprox. Sant Miquel del Fai, el topònim "fai" vol dir cascada i Sant Miquel té dos, el del Tenes i el Rossinyol que s'ajunten, 100 metres més avall al fons de la vall del Tenes formant altres petits salts i gorges.


El Monestir de Sant Miquel, amagat sota una gran balma, √©s del segle XV, per√≤ fet sobre un anterior del segle X. Actualment √©s tancat per obres. Hi arribarem per√≤, resseguint els Cingles de Riells que formen part del conjunt de cingleres de Bert√≠. Passarem per Sant Pere de Bert√≠, esgl√©sia rom√°nica del segle XI for√ßa modificada i pel Clascar o Castell de Bert√≠ que est√† documentat al segle XIII, tot i que la construcci√≥ que veurem √©s del segle XX. Tot aquest recorregut √©s un balc√≥ de la Vall del Tenes amb vistes impressionants que, en dies clars, poden arribar a Barcelona i el mar. Informaci√≥: UEC Sants, 93 332 54 94 www.uecsants.cat Per veure i penjar fotos facebook: https://www.facebook.com/groups/90977334695/photos/?filter=albums Vocal de la sortida: Jordi Carull Preu soci: 13 ‚ā¨ Preu no soci: 21 ‚ā¨ Podeu fer la reserva de pla√ßa per correu electr√≤nic: uecsants@uecsants.cat i el pagament pel Banc de Sabadell n√ļmero de compte ES75 0081 0140 8600 0138 2145.

Pagament s'ha de fer abans del dimarts anterior a la sortida, anotant el nom de la persona i el de la sortida. L'organització no es farà responsable dels accidents o danys que puguin rebre i/o ocasionar els participants, si bé vetllarà per evitar-lo. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la caminada, si bé l'organització podrà suspendre-la o modificar-ne el recorregut. Nota important: Els socis de la UEC de Sants tindràn prioritat d'inscripció a la present excursió fins al dilluns 26 de març. A partir d'aquest dia queda oberta a tothom. Al moment de la inscripció haureu de facilitar un telèfon de contacte i el nombre del DNI per incloure-us a l'assegurança.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1