Concert de Big Mama Montse i Sister Marion

DirecciónAvenida Europa, 176
MunicipalidadL'Hospitalet de Llobregat
?Lugar?Casa de Huelva
ProvinciaBarcelona (B)
Fecha24/03/2018
Hora21:30
CategoríaEventos Musicales
P√°gina Facebook

Avenida Europa, 176
L'Hospitalet de Llobregat
Casa de Huelva
Barcelona (B)
Tel 2018-03-24
Categoria Eventos Musicales


BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION & BALTA BORDOY Big Mama Montse & Sister Marion √©s un duet format per la cantant Montserrat Pratdesaba i la pianista Miriam Aparicio, al qual ocasionalment incorporen un nou m√ļsic acompanyant, Balta Bordoy a la guitarra. Big Mama Montse fa gaireb√© 30 anys que trepitja els escenaris, participant en prestigiosos festivals de blues i jazz nacionals i internacionals, amb 20 discos produ√Įts i col¬∑laboracions en una llarga llista d'√†lbums, i ha rebut nombrosos premis. √Čs una artista compromesa amb la preservaci√≥ i la difusi√≥ del blues, aix√≠ com amb la situaci√≥ actual dels m√ļsics i de la dona. Tamb√© exerceix com a professora de l'Escola-Taller de Blues de Barcelona, ofereix confer√®ncies, activitats adre√ßades als infants per donar-los a con√®ixer el blues, i actualment √©s la presidenta de la Societat de Blues de Barcelona i membre de la junta directiva de l'Associaci√≥ Musicat.


http://www.bigmamamontse.com/ Sister Marion (Miriam Aparicio) √©s una pianista de formaci√≥ cl√†ssica sedu√Įda per la m√ļsica afroamericana i, especialment, pel blues. La consideren com un dels referents pian√≠stics del cercle del blues barcelon√≠, principalment en l'√†mbit femen√≠. Ha actuat a molts escenaris de la ciutat i tamb√© a festivals d'arreu d'Espanya. Compagina els concerts amb la doc√®ncia i, durant 6 anys, va ser presidenta de la Societat de Blues de Barcelona. http://www.miriamaparicio.com/ Big Mama Montse & Sister Marion han gravat dos discos: Real Women Blues (2014) gravat en directe a la Casa Golferichs de Barcelona, i Juke Joint Sessions (2016), aquest √ļltim enregistrat al Juke Joint Studio de Notodden (Noruega). EL CONCERT Des dels inicis del segle XX les dones han tingut un paper rellevant en la difusi√≥ del blues, essent cronistes d'una √®poca a trav√©s de la seva creativitat musical.

Els seus motius eren temes que atenyien a tothom on es despullaven els sentiments, donant-els-hi forma de can√ßons. En un concert en format de duet, Big Mama Montse a la veu i Sister Marion al piano, ens apropen al m√≥n del blues en clau femenina. Amb elles retrobarem les tonades d'una √®poca on la veu de les dones va ressonar en teatres i viles fins arribar al sentir de les dones dels nostres dies, tant a trav√©s de les composicions pr√≤pies com d'algunes versions del blues, jazz i soul. Amb tot aquest bagatge, Big Mama Montse & Sister Marion posen a l'abast del p√ļblic el missatge de l'experi√®ncia expressada, a vegades de forma intimista i melangiosa, o b√© amb enginy i extraversi√≥. Tots els contrastos en un concert per a no perdre's. BIG MAMA MONTSE: Veu SISTER MARION: Piano (o teclat) BALTA BORDOY: Guitarra Contactes: Montserrat Pratdesaba: bmamamontse@yahoo.es Miriam Aparicio: miriam-a-r@hotmail.com


Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1