Curs Kobido, masssatge facial japonés

DirecciónCamí Ral, 495, 3º
MunicipalidadMataró
?Lugar?Ekilibra't
ProvinciaBarcelona (B)
Fecha23/04/2018
Hora10:00
CategoriaEventos
Página Facebook

Camí Ral, 495, 3º
Mataró
Ekilibra't
Barcelona (B)
Tel 2018-04-23
Categoria Eventos


KOBIDO, Massatge facial Japonès Formadora: Natalia Bravo Duració: 60 hores Inici 23 d'Abril / Final 30 de Juliol Horari: Tots els DILLUNS de 10h a 14h Preu: 100€ de matrícula (80€ abans del 6 d'Abril) Cuota mensual: 220€ (3 mensualitats: total 660€) Cuota única: 610€ (a pagar el primer dia de classe) Certificació: s’entrega DIPLOMA ACREDITATIU Grups reduïts: mínim 4 persones – màxim 8 persones Reserva la teva plaça al telèfon: 629 47 99 46 El massatge Kobido, és un massatge facial japonès, desenvolupat per augmentar la salut i la longevitat, posant èmfasi en la prevenció, abans que en la cura. És una branca de la Medicina Tradicional Japonesa, com Anma i l’Acupuntura. Una combinació profunda de conceptes mèdics i tècniques facials japoneses tradicionals del massatge.


Elimina l’estrès i les tensions que s’acumulen a la part superior del cos, escot, coll, cara, crani … una zona que tenim bastant oblidada i en la qual es reflecteixen els signes derivats del dia a dia. Ajuda a alliberar l’energia i la tensió bloquejada en els músculs facials, principals i del coll. Correctament administrat, augmenta la bellesa (ajuda a prevenir arrugues i taques d’edat), remou toxines del rostre i Equilibra el Chi o energia vital per millorar la salut general. Encara que es realitza a la part superior, és un massatge que té efecte sobre tot el cos. El massatge ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial i prevé i redueix l’impacte del procés de l’envelliment. Amb un tacte ràpid i rítmic, s’estimula el sistema nerviós, es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic, es consoliden i s’entonen els músculs, i s’equilibra el flux de l’energia a la cara.

És un massatge diferent a qualsevol altre massatge facial. El massatge facial japonès se centra en la condició de la pell, els músculs subcutanis i el Chi, l’energia vital, per així millorar l’aspecte del nostre rostre i mantenir una òptima salut. Curs dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades en iniciar-se o ampliar el seu coneixement en tècniques manual i a professionals de la salut, terapeutes naturals o estètics. Impertit per: Natalia Bravo (formada per Vipal Cohen, aconseguint el nivell 3 o mestratge) Material necessari: Una tovallola de mà i roba còmode. PROGRAMA DEL CURS Fonaments del Massatge Facial Japonès. Conceptes japonesos de salut i bellesa 30 exemples de les tècniques facials del nivell l tècniques de massatge per al coll, tècniques japoneses manuals facials de drenatge com combinar totes les tècniques per crear un massatge facial japonès bàsic minuciós Massatge Facial Japonès Avançat.

Perfeccionament de les tècniques del nivell I Tècniques facials japoneses del massatge. Tècniques del massatge per a les tècniques posteriors del massatge, del coll, del cap i del cuir cabellut Lifting sense cirurgia estètica amb Shiatsu en rostre. En aquest taller el massatge facial japonès es combina amb teràpia del meridià i dels punts per estimular suaument els nervis facials. Aquest estímul ajuda a restablir l’equilibri físic, psicològic i espiritual. L’estímul de acupressió és un dels millors mètodes per prevenir les arrugues reductores i ajuda a mantenir un aspecte facial jove, radiant i sa. A més de millorar l’aspecte i la salut del teixit fi facial, la combinació de l’estímul acupressió i del massatge facial japonès dóna lloc a una relaxació profunda del cos-ment.

Centre Ekilibra't. Cami Ral, 495, 3er, (cantonada avd. Jaume Recoder, a 5 minuts estació de tren i bus) Mataró www.ekilibrat.net

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1