Dia de la Sòcia

DirecciĂłnRambla Ferran,32
MunicipalidadLleida
?Lugar?Funde Bpw Lleida
ProvinciaLĂ©rida (L)
Fecha13/04/2018
Hora17:00
CategoriaEventos
Página Facebook

Rambla Ferran,32
Lleida
Funde Bpw Lleida
LĂ©rida (L)
Tel 2018-04-13
Categoria Eventos


Benvolguda Sòcia, Ens plau convidar-te el pròxim 13 d’Abril a les 17h. al teu dia, el “Dia de la Sòcia”. Hem preparat diferents accions perquè “tu” com a sòcia tinguis el teu espai, visibilitat i participació activa. Us fem avinent del programa: • 17.00h Acreditacions • 17.20h Benvinguda a càrrec de la Presidenta i presentació de la nova marca • 17.30h Conferència a càrrec de la Dra. Candela Calle. Directora de l'Institut Català de la Salut i Institut Català d’Oncologia. • 19 a 21.00h Inici tallers i obertura dels diferents espais • 21 a 22.30h Sopar a peu dret - Networking T’expliquem el diferents espais de participació: AP TRAINING: Ets una empresa de formació o, tens alguna tema interessant a explicar que és d’interès per la sòcia.


Aquest és el teu espai. . Les sòcies que vulguin fer un taller formatiu comptaran amb: Pantalla + Projector + Microfonia. Cada sòcia tindrà 20 minuts per fer la seva ponència. Obert a les 3 primeres sòcies que facin la seva inscripció. AP WELLNESS: Ets una empresa “Welness”, Bellesa, Salut i Benestar. Aquest és el teu espai. . Podreu comptar amb una taula de 2m + 2 cadires. Sigues creativa i munta el teu espai “Welness”. Fes exposició i venda del teu producte, demostracions, tast, estudis o diagnosi, etc. Muntatge divendres 13 d’Abril de 15 a 17h. Desmuntatge el mateix divendres a partir de les 21h. AP SHOWROOM: Vols explicar la teva empresa a les altres sòcies? Vols exposar catàleg? Aquest és el teu espai. . Podeu comptar amb una taula de 2m + 2 cadires.

Sigues creativa i munta el teu espai Showroom. Fes exposició i venda del teu producte,demostracions, tast de producte, etc. Muntatge divendres 13 d’Abril de 15 a 17h. Desmuntatge el mateix divendres a partir de les 21h. AP MEETING ROOM: Vols mantenir una reunió privada amb una altra sòcia o potencial clienta/col·laboradora? disposarem d’una sala amb capacitat per 4 persones (lliure disposició). AP DYNAMIC: Espai destinat a un taller que es durà a terme seqüencialment, limitat a 20 persones per cada sessió (4 sessions). AP NETWORK: Espai destinat a deixar informació sobre la teva empresa (targetes de visita, flyers, etc.) Comentar-vos que al Dia de la Sòcia està obert al públic en general, volem que sigui una finestra oberta per donar-nos a conèixer com Associació i, sobretot, donar-vos visibilitat a vosaltres i, a la vostra empresa.

Per aquest motiu us animem a que convideu a altres empreses a venir, que vingueu acompanyades. D’aquesta manera es crearà un networking dinàmic i profitós. Els espais d’exposició estaran oberts de 19 a 21h per tenir temps suficient per visitar-los tots i fer networking amb tots els assistents. PD: Només podran participar (exposar i vendre) les empreses de les les sòcies. Els tallers d’Ap Training (més informatius/formatius) seran de lliure elecció ja que poden haver-ne de simultanis segons inscripcions. Amb això volem dir, que tu esculls a quin vols asistir, o si vols estar participant en altres accions. Fes la teva inscripció a: administracio@funde.net Fes el teu pagament al número de compte: ES35 2100 0512 0002 0016 3141 Sòcies: Tallers + sopar: 25€ (IVA Inclòs) No sòcies: Tallers + sopar: 35€ (IVA Inclòs) Si teniu qualsevol dubte podeu contactar-nos al: Laura Sánchez 679 95 99 94 o Rosa Guardado 659 44 80 44 US HI ESPEREM A TOTES.

. Junta Directiva FUNDE

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P7