El Mirall de les Relacions. Curs amb Sonia Campos. A Sabadell

DirecciónCarrer Escola Pia, 15
MunicipalidadSabadell
?Lugar?Centre El Camí
ProvinciaBarcelona (B)
Fecha10/03/2018
Hora10:00
CategoriaEventos
Página Facebook

Carrer Escola Pia, 15
Sabadell
Centre El Camí
Barcelona (B)
Tel 2018-03-10
Categoria Eventos


La vida com a mirall EL MIRALL DE LES RELACIONS Les nostres relacions són un mirall en el que veiem reflectides diferents qualitats, característiques i aspectes personals de la nostra pròpia essència, del nostre ser més primitiu. “Tot el que et molesta d'altres sers és només una projecció del que no has resolt de tu mateix” Buda. De vegades no és que tu siguis així, sinó que és una projecció de les creences profundes que tens sobre tu mateix/a, i ser conscients d'allò que projectem en els altres ens permet obtenir un creixement interior saludable. Quan veiem en el mirall cada relació que tenim, es converteix en una eina per a l'evolució de la nostra consciència. Quan rebutgem el mirall perquè sentim que allò no va amb nosaltres, poden arribar a manifestar-se patrons físics com ara: mals d'esquena (recolzament, sentir que el de fora t'ataca), sordesa, digestius (acceptar aquella circumstància i transformar-la), intestins (judicis excessius), cor, ronyons, gola (falta de poder).


Només ser conscient de que som miralls i aprendre'n amb amplitud i acceptació, canvia la forma de relacionar-te amb tu mateix/a i transforma les teves relacions. És un regal. “Tot el que ens irrita dels altres pot ajudar a entendre'ns” Jung. Curs pràctic on anem a aprendre a escoltar la vida, les nostres relacions, els nostres esdeveniments i el nostre cos. Imparteix: Sonia Campos Magallanes, deixebla d'Eric Rolf des del 1997. Dia i horari: dissabte 10 de març, de 10h a 14:30h Lloc: Passeig dels Almogàvers, 54 SABADELL INSCRIPCIONS A: mòbil-whatsapp 615 44 34 51 o al mail: info@centreelcami.com Parada bus Almogavers: (F1,F2,F3,F5,L1,L2,L3,L5,L80) A1Creu de Barberà Parada Renfe: R4 Sabadell Sud Fàcil d'aparcar Liberalma® - L'autoconeixement que et porta a la llibertat - PROPERS CURSOS: (es pot fer el curs sencer o cada taller per separat) - La vida com a mirall El mirall de les relacions - 10 de març Transformar el mirall de les teves vivències - 14 d'abril - L'hàbit de la renovació Tenir sentit i propòsit de vida - 12 de maig Com alimentar la teva ànima - 9 de juny Aprendrem a fer servir la intuïció i a escoltar la part més profunda de nosaltres mateixos/es.

(NOTA: es pot fer el curs sencer o cada taller per separat). Els cursos estan avalats per “La Academia del Alma de Eric Rolf”. CAL INSCRIURE’S . . . Al mòbil-whatsapp 615 44 34 51 / o al mail: info@centreelcami.com

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1