Formaci贸 Kinesiologia Emocional

Direcci贸nCam铆 Ral, 495, 3潞
MunicipalidadMatar贸
?Lugar?Ekilibra't
ProvinciaBarcelona (B)
Fecha03/06/2018
Hora09:30
CategoriaEventos
P谩gina Facebook

Cam铆 Ral, 495, 3潞
Matar贸
Ekilibra't
Barcelona (B)
Tel 2018-06-03
Categoria Eventos


FORMACI脫 KINESIOLOGIA EMOCIONAL Imparteix: Bea Calero Inici: Juny 2018 / Final: Gener 2019 Horari: 1 DIUMENGE al mes de 9:30h a 15h (2 diumenges Juliol, Agost no hi ha sessi贸) 3 de Juny / 1 i 29 de Juliol / 9 de Setembre / 7 d'Octubre / 18 de Novembre / 16 de Desembre / 13 de Gener Preu: 75鈧 per sessi贸 (total 600鈧) Reserva la teva pla莽a al 629479946 S鈥檈ntrega CERTIFICAT al finalitzar el curs On: Centre Ekilibra't. Cami Ral, 495, 3er de Matar贸 (cantonada avd. Jaume Recoder, 5 minuts de l'estaci贸 de tren i bus) Formaci贸 te貌rica/pr脿ctica i de car脿cter presencial La Kinesiologia ens permet, a trav茅s de la seva metodologia de testatge, arribar a identificar els processos inconscients que est脿 vivint la persona. Aquest m猫tode ens permet establir una comunicaci贸 entre l鈥檌nconscient i el cos f铆sic donant respostes clares a trav茅s de les cadenes musculars i el sistema nervi贸s per identificar les causes del s铆mptoma, les emocions relacionades i el m茅s important: la via de resoluci贸 m茅s adequada en aquest moment per aquella persona.


Tant la informaci贸 com les t猫cniques a introduir en sessi贸 s鈥檕btenen seguint el protocol de treball del kinesi貌leg, i aquest protocol ser脿 la seva guia en tot moment. Per tant el proc茅s de treball en sessi贸 el marcar脿 sempre el testatge que es realitza a la persona a trav茅s d鈥檜n protocol. En aquest curs aprendr脿s la t猫cnica del testage per obtenir informacions i explorar en el camp emocional i com treballar les situacions per restablir el seu equilibri i potenciar els estats que beneficien l鈥檈quilibri. Aquest meravell贸s m猫tode treballa amb profunditat per harmonitzar els processos en els quals la persona no pot entrar, i identificar el perqu猫, el quan, el com del conflicte i distingir amb rapidesa els bloquejos emocionals i conductuals i trobar la via al canvi a trav茅s de les capacitats i potencials de la persona.

S贸n t猫cniques senzilles, i els resultats s贸n espectaculars. PROGRAMA Bases i principis Qu茅 猫s la Kinesiologia Com funciona i les seves aplicacions Els diferents camps: estructura, qu铆mic, mental-emocional, energ猫tic i espiritual M猫tode de testatge: Pre-test, l鈥橝R (Arm Reflex), la import脿ncia del mudra prioritari en sessi贸, gravar, apilar informaci贸n i treball en bucle. Estructura de sessi贸 L鈥檈ntrevista Definici贸 i objectius de treball Valoraci贸 de treball en negatiu (per restablir) o en positiu (per potenciar) Identificaci贸 de la 鈥減orta d鈥檈ntrada鈥 o objectiu de la sessi贸 L铆nia de sessi贸 seguint el protocol d鈥檌nformaci贸 i el protocol de correccions Els mecanismes per encadenar l铆nies de treball en sessi贸 Feedback constructiu i identificaci贸 potenciadora en els processos de canvi Seguiment de les sessions i tractaments Protocol d鈥檌nformaci贸 Nivells d鈥檈str猫s Emocions atrapades Conflictes biol貌gics: relaci贸 entre 貌rgans i patologies Creences limitants i afirmacions positives Voluntat del pacient Bar貌metre de comportament: conscient-inconscient Carregues transgeneracionals Meridians i punts de localitzaci贸 Reversos psicol貌gics de la patologia Contractures i lesions osteop脿tiques del raquis Desordres energ猫tics: neurologia, switching, inversions dels meridians, lateralitat, polaritat, ionitzaci贸 Hist貌ries ocultes Els xacres i la seva integraci贸 Bloquejos respiratoris Protocol de correcci贸 Cl脿ssics de la kinesiologia: Anclatge de cook, switching, marxa creuada, frontal occipital, t猫cniques d鈥檃lliberament emocional.

Equilibrat energ猫tic amb digitopuntura T猫cniques vibracionals: olis essencials, flors de bach, cromoter脿pia, imans, t猫cniques de so, Formats de cervell El codi de la curaci贸 Psicologia energ猫tica Mites, contes, met脿fores Arquetips i simbologia Treball amb xacres Ho鈥檕ponopono Imparteix: Bea Calero Certificada en Kinesiologia Global i Emocional per l鈥橧nstitut Superior de Medicina Tradicional i membre de l鈥橝ssociaci贸 de Kinesiologia Hol铆stica KHAIP. Ha estudiat amb Francesc Marieges, Joan Valls i Raphael Van Asche. Terapeuta floral per l鈥橧nstitut Anthemon. M脿ster en Coaching Personal i Professional per la Universitat Pompeu Fabra. Practitioner en Programaci贸 Neuroling眉铆stica per l鈥橧nstitut Gestalt i en Tao del Canvi per l鈥橧nstitut Superior de Medicina Tradicional.

脡s estudiant d鈥橝strologia Psicol貌gica a l鈥橝ula Astrol貌gica de Catalunya.

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1