Mercado SusiSweetdress Barcelona (9 al 11 de marzo)

DirecciónRambla Prat 27
MunicipalidadBarcelona
?Lugar?Casa capell
ProvinciaBarcelona (B)
De fecha09/03/2018
A fecha11/03/2018
Hora16:30
CategoriaEventos
Página oficiál
Página Facebook

Rambla Prat 27
Barcelona
Casa capell
Barcelona (B)
Tel 2018-03-09
Categoria Eventos


CAT ENTRADA LLIURE DATES: Divendres 9 de març, de 16:30 a 21:00 Dissabte 10 de març de 12:00 a 21:00 Diumenge 11 de març de 12:00 a 20:00 LLOC: Casa capell Rambla de Prat 27, 08012 Barcelona (Ferrocarrils Gràcia i Metro L3 Fontana) El mercat #WOMENbySusiSweetdressés per a nosaltres. Més de 800 vestits vintage, únics i molt femenins (a 30€ durant el mercat). Presentarem els 8 vestits de la WOMEN Collection inspirats en grans dones, com TU. I et descobrirem totes les nostres novetats de primavera, dissenyades per a presumir de feminitat: faldilles, camises, samarretes, blazers, gavardines, pantalons, shorts i molt més. Serà la dosi d’autoestima que totes ens mereixem. Us rebrem amb els rams de flors de Colvin, donant-vos la benvinguda amb les seves olors multicolor.


Repetim amb dues de les grans: les il•lustracions, llibres i accessoris de l’Agustina Guerrero Diario de una Volátil i les meravelloses peces artesanes de l'AINA joies. Ens acompanya BIRCHBOX amb la seva capseta del març que rendeix tribut a la dona. REGALAREM 60 capsetesdiàries a les primeres compres que superin els 100€. I tindrem SORTEIG. Deixa’ns les teves dades al mercat i d’entre tots els emails sortejarem: 3 subscripcions anuals a Birchbox per a sorprendre’t amb una capseta de bellesa diferent cada mes amb 5 minitalles per a que provis el més nou en cosmètica; 2 capses ‘Tractaments exclusius’ de Smartbox, pur relax i benestar; 2 rams de flors Colvin que rebràs a casa el dia de l’aniversari; i 2 visites teatralitzades a la Casa Museu Amatller, emblema de Barcelona i escenari de la campanya WOMEN Collection.

Mimar-te. Et regalem una trena i t’entretenim els petits al Taller infantil. Per a ells també tindrem més robeta bonica que mai, fins i tot samarretes a joc amb la mare. I així de guapos tots, us acomiadarem amb els dolços de Ke Magdalenas Catering & Pasteles. Més? Delícies de Nocilla, el teu Cola Cao Shake, una cervesa Moritz fresqueta i el nostre cava Anna de Codorníu. Bases Legals Sorteig: http://bit.ly/BasesLegalesSORTEOBarcelona ----------------------------------------- CAST ENTRADA LIBRE FECHAS: Viernes 9 de marzo, de 16:30 a 21:00 Sábado 10 de marzo de 12:00 a 21:00 Domingo 11 de marzo de 12:00 a 20:00 LUGAR: Casa capell Rambla de Prat 27, 08012 Barcelona (FerrocarrilsGràcia y Metro L3 Fontana) ¡El mercado #WOMENbySusiSweetdress es para nosotras.

Más de 800 vestidos vintage, únicos y muy femeninos (a 30€ durante el mercado). Presentaremos los 8 vestidos de la WOMEN Collection inspirados en grandes mujeres, como TÚ. Y descubriremos todas nuestras novedades de primavera, diseñadas para presumir de feminidad: faldas, camisas, camisetas, blazers, gabardinas, pantalones, shorts y mucho más. ¡Será la dosis de auto mimo que todas nos merecemos. Os recibiremos con los ramos de flores de Colvin, dándoos la bienvenida con sus olores multicolor. Repetimos con 2 grandes: las ilustraciones, libros y accesorios de Agustina Guerrero Diario de una Volátil y las maravillosas piezas artesanas de AINA joies Nos acompaña BIRCHBOXcon su cajita de marzo que rinde tributo a la mujer. REGALAREMOS 60 cajitas diarias a las primeras compras que superen los 100€.

¡Y tendremos SORTEO. Déjanos tus datos en el mercado y entre todos los emails sortearemos: 3 suscripciones anuales a BIRCHBOX para sorprenderte con una cajita de belleza diferente cada mes con 5 minitallas para que pruebes lo último en cosmética; 2 cajas ‘Tratamientos exclusivos’ de Smartbox, ¡puro bienestar. ; 2 ramos de flores Colvin a recibir en el cumpleaños; y 2 visitas teatralizadas a Casa Museu Amatller emblema de Barcelona y escenario de la campaña WOMEN Collection. ¡Mimitos. Te regalamos una trenza y entretenemos a tus peques en el Taller infantil. Para ellos también tendremos más ropita bonita que nunca, ¡incluso camisetas a juego con mamá. Y así de guapos todos, os despediremos con los dulces de Ke Magdalenas Catering & Pasteles.

¿Más? Delicias de Nocilla, tu Cola Cao Shake, una Moritz fresquita y nuestro cava Anna de Codorníu. www.susisweetdress.com

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1