Northern Clot // All-Nighter 45RPM Free

DirecciónCarrer del Municipi, 20
MunicipalidadBarcelona
?Lugar?SHOHO Lounge Restaurant
ProvinciaBarcelona (B)
De fecha12/01/2018
A fecha13/01/2018
Hora23:00
CategoríaEventos Musicales
Página Facebook

Carrer del Municipi, 20
Barcelona
SHOHO Lounge Restaurant
Barcelona (B)
Tel 2018-01-12
Categoria Eventos Musicales


Seguim feinejant amb el proper All-Nighter del Northern Clot a falta de 3 dies per obrir les portes. Ens fa especial il·lusió tornar a tindre a la cabina de DJ al gran David del Congrés. Si un dels símbols de l'escena és la diana, per a nosaltres a nivell local és el David fent girar els discos a 45RPM i aixecant el puny recitant tot de proclames i RodaMots. En aquesta flamant nova edició disposem de projeccions a càrrec de 'Clotophenia Scene'. El Shoho Club és desde fa molt poc temps el nou 'Wigan Casino' de barri situat a escasos metres del Parc del Clot. Amb capacitat per a 250 persones, la sala té tots els matissos escenogràfics, sonors i d'il·luminació perfectes per a transportar-nos als inicis de la cultura de club. Avisem; Els primers 10 minuts dins la sala estareu flipaant.


Si, és del tot real. Entrada Gratuïta // Horari: 23:00h a 04:00h Benvinguts. Sentiu-vos com a casa. AFORAMENT: 250 PERSONES

Comments
GET UP, STAND UP. Don't Give Up the Fight Avui és el penúltim dia abans d'obrir les portes de l'All-Nighter al nou club de Soul al barri del Clot. Trobareu tota la informació de l'esdeveniment de Divendres a la nit fent un breu rastreig a la gràfica que precedeix aquesta actualizació. Sigueu tots i totes benvinguts/des.
¿Us sembla bé que anem actualitzant diariament aquest esdeveniment? Ja no queda res.... Demà estrenem una nova edició d'All-Nighter. Fa 5 anys quan vam arrancar de zero el Northern Clot, poc ens esperàvem assolir tota aquesta sobirania escènica.

¡L'esforç és qui fa el camí.
Tan sols queden 3 dies perque el cicló musical del Northern Clot torni a fer possible un All-Nighter a l'abast de tothom. No fa falta anar massa lluny per ballar la música d'un gran assortir de genuïns DJ's autòctons. Fem Barri.
Intentarem llençar cançons per escalfar al màxim la pista. . .
Northern Artwork & Clot Design: Txarly Brown

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1