Taller yin yang yoga - Regala’t una rosa

DirecciĂłnC/Lacy nÂş 122
MunicipalidadSabadell
?Lugar?Escola de Ioga La Porta Verda
ProvinciaBarcelona (B)
Fecha21/04/2018
Hora10:30
CategoriaEventos
Página oficiál
Página Facebook

C/Lacy nÂş 122
Sabadell
Escola de Ioga La Porta Verda
Barcelona (B)
Tel 2018-04-21
Categoria Eventos


Viure amb sintonia amb els cicles de la naturalesa ens permet preservar la nostre energia i viure amb coherència amb els seus elements, aprofitant l’energia pròpia de cada estació. La festa de Sant Jordi esdevé en plena primavera. En aquesta època de l’any la vida brota per totes parts i la seva energia ens fa sentir més actius/ves. És un moment excel·lent per preparar el cos pel renéixer intern. Amb aquest taller oferim una pràctica de ioga dissenyada especialment per l’apertura i el el floriment de la nostre energia e intencions. Ho farem a través de la pràctica de YANG (Vinyasa ioga, dinàmica, activa, fluida enfocada a postures que ens ajudin a desintoxicar els residus físics i psíquics del cos i augmentar el flux energètic de la vesícula biliar i el fetge) en equilibri amb la pràctica YIN (calma, introspectiva i lenta) Ambdues són complementaries i estan dissenyades per connectar amb l’energia expansiva i renovadora de la primavera.


Vine a passar el Sant Jordi amb nosaltres, per poder alliberar-te i fer treure aquest drac intern que s’ha cultivat durant l’hivern. Tot regalant-li una rosa amb senyal d’amor per ajudar a equilibrar les emocions associades amb aquesta època del any. IMPARTEIXEN Anna Gómez Quero, professora de Hatha Vinyasa i Yin Yoga de l’escola Yoga and Yoga de Barcelona. Més info sobre l’Anna a la seva web http://www.tulibertadinterior.com/ Sònia París – professora de La Porta Verda PREU TALLER 2 HORES I MITJA 15 euros per alumnes de la porta verda. 17 euros externs, abans del 10 d’abril. Després:17 euros per alumnes i 20 euros Entrades límitades. RESERVES Per reservar pots venir directament a La Porta Verda (C/Lacy nº 122) abans de les classes de les tardes per fer el pagament: dilluns de 17:3 a 17:50 i dimarts, dimecres i dijous de 18:30 a 18:50 (avisa'ns prèviament de que vindràs).

També ens pots contactar per whats app al 636857931 (Oriol) o escriure al mail info@laportaverda.com Més info a http://laportaverda.com/blog/taller-yin-yang-yoga-regalat-rosa-21-dabril/

Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1