Tallers de Musicoteràpia- Veu i Vida- Canta amb el Cos i l'Ànima

DirecciónMas Mir s/n, Sant Esteve de Guialbes
MunicipalidadGirona
?Lugar?Eqshala
ProvinciaGerona (GI)
De fecha28/10/2017
A fecha27/01/2018
Hora10:00
CategoríaEventos Musicales
Página Facebook

Mas Mir s/n, Sant Esteve de Guialbes
Girona
Eqshala
Gerona (GI)
Tel 2017-10-28
Categoria Eventos Musicales


Trobant la nota clau de la nostra VEU Trobant la clau de la nostra VIDA 28 Octubre · 18 Novembre · 16 Desembre · 27 Gener Dissabtes de 10:00 a 20:00h a (St. Esteve de Guialbes – Girona) Us convidem a viure l’experiència de connectar amb la veu i el cant d’una forma conscient i nodridora, a través de la creativitat, unint veu-cos-emoció i profunditzant en l’univers musical interior de cadascú . Partim de la base de que tots podem cantar. A través de la veu ens comuniquem, ella ja hi és doncs. Només ens cal confiar en el nostre “Músic interior”i deixar que flueixi lliure. Som éssers musicals. El nostre cos és l’instrument i el batec del cor el “metrònom” que marca el “tempo”de la nostra vida. El cant és una de les arts transformadores més directes perquè allibera l’autoexpressió i fomenta l’equilibri físic i emocional generant sensacions de serenitat i benestar.


La proposta del curs és despertar aquest espai intern fet de música amb la vibració de la nostra veu, familiaritzant-nos amb el seu so, explorant els nostres espais sonors i connectar amb les seves «facetes» mitjançant diferents tècniques i vivències. Objectius: -Sensibilitzar la nostre escolta - Alliberar la veu d’una forma conscient - Descobrir el nostre só i gaudir-ne - Obrir-nos a cantar naturalment - Potenciar la creativitat - Descobrir les «facetes» de la nostra veu - Connectar Veu-cos-emoció - Conèixer i confiar en el nostre «músic interior» - Connectar amb el nostre ritme intern i exterioritzar-lo - Creació de les cançons Partirem de tres VEUS internes importants: La VEU que indica PODER La VEU que indica BELLESA La veu que indica SAVIESA Totes contenen qualitats dels QUATRE elements: TERRA:la veu vital.

Connecta amb el cos i les sensacions. AIGUA: la veu sanadora. Connecta amb les emocions. FOC: la veu alliberadora. Connecta amb l´instint . AIRE: la veu elevadora. Connecta amb el pensament i la inspiració. Viatjarem a través de cada una d’aquestes veus impregnant-nos de la seva Essència i connectant amb cada una de les seves textures i matisos. Donant-los espai i forma, comprovant el gran poder sanador del Cant. Imparteix els tallers Mª Teresa Noguera, cantant i musicoterapeuta. Per a més informació i inscripcions contactar al 630321770 o info@eqshala.com





Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

HLP3