Xerrada Torna a tu

DirecciónIndependencia, 95
MunicipalidadTarrasa
?Lugar?ESPAI SACRA
ProvinciaBarcelona (B)
Fecha16/03/2018
Hora19:30
CategoriaEventos
Página oficiál
Página Facebook

Independencia, 95
Tarrasa
ESPAI SACRA
Barcelona (B)
Tel 2018-03-16
Categoria Eventos


Torna a Tu, és un projecte totalment canalitzat, i el lliurament s'ha realitzat amb el següent objectiu, com bé indica el seu nom, la pretensió és que cada persona recordi qui és; albirant el seu potencial, la seva força, la seva llum i el seu propòsit. Des de l'experimentació i el propi sentir redescobrirà la seva essència veritable. En cada trobada de forma fàcil, directa i senzilla, s'aprofundeix en els llocs interns amb amplitud i enteniment, degut que en l'actualitat hi ha una freqüència molt activa i ràpida que és ideal per a aquest tipus de treball. El procés és treballar una a una cada porció de la nostra essència, per això diverses trobades, perquè amb la integració i il·luminació de cada porció s'arribi a la conformació del cercle essencial que som com a individus i com a col·lectiu.


 Primera trobada: Comencem pel principal, trobar el bloqueig que en aquest moment actual impedeix “l'amor cap a si mateix”, es revela amb simplicitat i la sanación s'enfoca directament a això. Per l'experiència en aquest taller, sabem que moltes persones s'alliberen al moment i unes altres tenen un procés esdevenidor que transitar per a això, si aquest és el cas, la qual cosa ha descobert la persona produeix una presa de consciència clara i instal·la en un mateix la llum i la confiança adequada per aconseguir el procés d'alliberament.  Segona trobada: Es produeix la recuperació del record clar i concís de el “propòsit a desenvolupar per al sistema familiar i el propi propòsit personal”, pel qual es va decidir venir a experimentar aquesta vivència actual, com a encaix perfecte amb altres vides i altres ànimes.

En el taller hem experimentat, que això dóna claredat al camí a desenvolupar, i amb això a l'adreça i l'acció. Podent així decidir cada persona deixar de realitzar tasques que no són adequades, i això reorganitza i unifica tota l'energia en l'adreça que si és apropiada. I així consecutivament en cada taller, la persona va tornant a ella, trobant-se i contemplant-se a nivell individual i aquest bell procés es materialitza gràcies a la unió en grup, que augmenta la vibració de l'energia i actua de forma més poderosa. És important aclarir que no és necessari fer cada trobada. Per això, es deixa sempre a lliure elecció de cada persona realitzar el mòdul que senti adequat. Però si, seria bo per a la persona fer el cicle sencer, ja que adquiriria una visió general de la seva veritable essència.

Com més complet i és clar el mapa, més senzill és la mobilitat per ell. Amb la certesa interna que sempre acudirà a cada trobada els individus que estan al moment just de realitzar-ho, és el que fa que el procés vivencial del taller es desenvolupi de forma delicada i amorosa. Si és el moment, tot es conjuga per a l'eclosió en harmonia. Això en general resumeix el treball que realitzem i des d'on s'elabora el lliurament. Què fa aquest taller diferent?  A través de la canalització es col·labora per trobar el problema o bloqueig a transcendir i sanar-ho de forma directa i conscient.  La sanación o desbloquejo no té per que ser un procés llarg i dolorós. En comparació d'altres mitjans amb els quals la sanación trigaria mesos a donar-se, en aquests tallers la sanación es dóna de forma més ràpida, suau i dolça.

 Els participants reben missatges canalitzats personalitzats, enfocats al que s'està treballant en el taller, la qual cosa ajuda a aprofundir molt més.  Pràctic, senzill i de curta durada. (2-3 hores).  Es proporcionen eines simples de connexió amb el Ser Superior perquè la persona les pugui utilitzar sola, si ho desitja.  Es treballa a nivell individual, però amb la unió de la força grupal.  Que cada taller és individual i independent en si mateix, per tant no és imprescindible participar en totes les trobades del cicle, encara que hauria de ser l'ideal per arribar a una unificació i comprensió millor.  És completament canalitzat tant la forma de com realitzar-ho, com al moment de la pràctica i per tant “MÀGIC”. Aquests Tallers han estat creats, organitzats i impartits per: Juana Mª Jiménez Canalitzadora Pilar Pallarés Professora de Ioga i Biodansa


Home Page - Privacy Sitemap Copyright © 2018 LosEventos.es

P1